06 48 70 30 93 info@vossics.nl

Over mij

Ik ben Marcel Vos. Sportief, empathisch, enthousiast en betrokken. Ik geniet van mijn mooie gezin, een goed gezelschapsspel en daarnaast leef ik me graag uit in de keuken.

Het motiveert mij om anderen in beweging te krijgen.

Zo wist ik al vrij vroeg dat ik gymleraar wilde worden. De sporten judo, ballroom dansen en hardlopen zijn bepalend geweest voor mijn sportieve en persoonlijke ontwikkeling.

Het lesgeven in het basis- en speciaal onderwijs hebben mij geleerd om op maat ondersteuning te bieden. Een luisterend oor bieden en samen reflecteren is daardoor een sterke vaardigheid van mij geworden. Door de opleidingen personal trainer, voedingsdeskundige, agressie trainer & sociale veiligheid en holistisch coachen kreeg ik de kans om mijn kennis en enthousiasme onder de naam Vossics door te gaan zetten.

De afgelopen jaren interesseert mij het menselijk lichaam op fysiek, mentaal en spiritueel gebied steeds meer en meer. Zodoende ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. Ik vind deze 3 pijlers van essentieel belang om goed gebalanceerd hier op aarde te kunnen voortbewegen.

Fysiek

Ons lichaam is het voertuig waarmee we ons voortbewegen en het leven hier op aarde zo goed mogelijk kunnen ervaren. Bewegen is van essentieel belang voor je lichaam om gezond en vitaal te kunnen zijn. Door mijn werk in het speciaal onderwijs weet ik maar al te goed dat elk mens uniek is en ieder zo zijn eigen uitdagingen heeft op fysiek (en mentaal) gebied om te kunnen leven.

Mentaal

Hoe kijk je naar jezelf, heb je vertrouwen in jezelf en in je lichaam? Ben je vaak angstig, verdrietig of juist heel opgewekt en altijd blij. Voor wie of wat leef je eigenlijk? Waar doe je het allemaal voor? Ben je altijd rustig en verbonden met je omgeving of zit je altijd in de actiemodus en stress je je door het leven heen.

Zorg dat je lekker in je vel zit, minder last van stress hebt, weerbaar bent voor veranderingen en tegenslagen en dat je kan genieten van het leven.

Spiritueel

Spiritueel in het leven staan is voor mij bewust met het leven bezig zijn. Wetende dat er meer is dan alleen maar het aardse. Bewust leven en dus ervaren met alle zintuigen die we hebben. Zoals b.v. onze intuïtie, ons innerlijk kompas, die ons de juiste richting wijst. De richting waar je ziel naartoe wilt.

Waar geef jij je ziel en zaligheid aan? Wat ‘bezielt’ jou? Wat is voor jou spiritualiteit?